sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Joulukakku

250g
300g
300g
300g
6g
150g
150g
75g
5g

kreemimargariinia tai voita
sokeria
kananmunia
vehnäjauho
leivinjauhe
rusinoita
kirsikoita
appelsiininkuorta
sitruunapasta


Valmistusohje
1.Vatkaa voi, sokeri, appelsiininkuori ja sitruunapasta vaahdoksi
2.Lisää munat vähitellen
3.Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe sekä paloitellut rusinat ja kirsikat keskenään
4.Lisää em. seos massaan varovasti sekoittaen
5.Laitetaan vuokiin (550g) ja paistetaan 190 astetta n. 50 min

Jäähtymisen jälkeen suositellaan kakun toisen pään leikkaamista, jotta tavallisuudesta poikkeava rakenne tulee näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti