sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kirsikkakakku

1000g
800g
800g
1070g
300g
2g
10g

voita / kondismarg.
sokeria
munia (huoneenlämpöisiä)
vehnäjauhoja
kirsikkamurskaa
vaniljaa (10g vaniljasokeria)
leivinjauhetta



Valmistusohje
1.Rasva, sokeri ja vanilja (vaniljasokeri) vaahdotetaan (n. 15min suurimmalla nopeudella)
2.Lisää kananmunat yksitellen vaahdotusta jatkaen, kunnes massa on kuohkeaa
3.Jauhot joihin on seulottu leivinjauhe lisätään massaan käsin sekoittaen (jauhot siivilänläpi)
4.Kirsikkamurska lopuksi käsin sekoittaen
5.Voitele vuoat vuokaspraylla
6.Annostele vuokiin ja paista 160 asteessa 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti