Taikina:
250g vettä
25g maitojauhetta
5g suolaa
42g sokeria
100g kananmunia
30g hiivaa
25g excellent
550g vehnäjauhoja
Kaulintaan:
300g kaulintamargariinia
Päällinen
Mantelitäyte
75g voita
75g sokeria
35g vehnäjauhoja
35g mantelia
35g vaniljakreemiä
35g rahkaa
150g puolukkatäytettä
150g lady fruit miroir
40g lumijauhetta
50g tummaa suklaata
Valmistusohje:
Valmista wienertaikina, kaulaa 3x3. Aukikaulaa taikina 4mm:n paksuiseksi. Leikkaa taikinan suuntaisesti 60mm muotoleikkurilla. Leikkaa molemmat puolet taikinapyörällä, laske kahdeksan väliä ja leikkaa poikki. Tavoite koko 9x9cm.
Pursota mantelitäyte kulmasta kulmaan, taita kolmioksi ja paina päät yhteen. Asettele pellille ja nostata huoneenlämmössä. Paista 200 asteessa 10min, 7 sekuntia höyryä. Anna jäähtyä. Pursota puolukkatäyte, sivele lady fruittia päälle. Sulata suklaa jolla raidotat wienerin ja tomuta lumijauheella sen kärki.
Kuva myöhemmin
25g maitojauhetta
5g suolaa
42g sokeria
100g kananmunia
30g hiivaa
25g excellent
550g vehnäjauhoja
Kaulintaan:
300g kaulintamargariinia
Päällinen
Mantelitäyte
75g voita
75g sokeria
35g vehnäjauhoja
35g mantelia
35g vaniljakreemiä
35g rahkaa
150g puolukkatäytettä
150g lady fruit miroir
40g lumijauhetta
50g tummaa suklaata
Valmistusohje:
Valmista wienertaikina, kaulaa 3x3. Aukikaulaa taikina 4mm:n paksuiseksi. Leikkaa taikinan suuntaisesti 60mm muotoleikkurilla. Leikkaa molemmat puolet taikinapyörällä, laske kahdeksan väliä ja leikkaa poikki. Tavoite koko 9x9cm.
Pursota mantelitäyte kulmasta kulmaan, taita kolmioksi ja paina päät yhteen. Asettele pellille ja nostata huoneenlämmössä. Paista 200 asteessa 10min, 7 sekuntia höyryä. Anna jäähtyä. Pursota puolukkatäyte, sivele lady fruittia päälle. Sulata suklaa jolla raidotat wienerin ja tomuta lumijauheella sen kärki.
Kuva myöhemmin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti