sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Sitruunapulla

1000g
1250g
250g
600g
800g
20g
1500g
45g

voita / kondismarg.
sokeria
omenamarmeladia
munia
maitoa (maitojauheesta 720+80)
sitruunapastaa
vehnäjauhoja
leivinjauhetta

Valmistus:
  1. Temperoi kaikki aineet huoneenlämpöisiksi

  2. Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi ja lisää kananmunat yksitellen jatkaen vaahdotusta. Vaahdotusaika riippuu koneesta, täyttöasteesta, lämpötilasta ja työvälineistä. Vaahdotusaika n. 10 – 15min

  3. Lisää marmeladi, sitr.pasta ja maito kerralla ja näiden jälkeen jauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu

  4. Pursota massa voideltuihin sitruunapullavuokiin ja paista 180 astetta 20min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti