sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Tiikerikakku

Perusmassa

700g
900g
900g
50g
750g
250g
50g
30g

voita
sokeria
vehnäjauhoja
maitojauhetta
kananmunia
vettä (+60°)
vehnäjauhoja
leivinjauhetta

Raitamassa

700g
50g
5g
100g
100g

perusmassaa
kaakaojauhetta
pikakahvijauhetta (tai moccapastaa)
sokeria
vettä



Valmistusohje
1.Sekoita voi, sokeri, maitojauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi massaksi
2.Lisää vesi ja kananmunat ja sekoita 6min keskinopeudella
3.Seulo vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää massaan
4.Vatkaa massaa hieman (n. 2min keskinopeudella)
5.Liuota kaakaojauhe, pikakahvijauhe (moccapasta) ja sokeri veteen
6.Sekoita em. seos osaan perusmassaan
7.Annostele seokset kertakäyttömassapussia apuna käyttäen vuokiin. Ensin vaalea  tumma  vaalea jne.
8.Paista 180 astetta 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti