sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Päärynäkakku

900g
900g
700g
50g
10g
750g
250g
300g
20g
10g
200g

vehnäjauhoja
sokeria
voita
maitojauhetta
suolaa
munia
vettä (+40°)
vehnäjauhoja
leivinjauhetta
päärynäpastaa
päärynä-kiivihilloa



Valmistusohje

  1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, voi, maitojauhe ja suola murumaiseksi massaksi

  2. Lämmitä kananmunat lisäämällä joukkoon lämmin vesi (2,5dl)

  3. Lisää munat vähitellen massaan, vatkaa keskinopeudella 10min. Siivilöi vehnäjauhot ja leivinjauhe massaan ja sekoita

  4. Mausta massa päärynäpastalla ja hillolla

  5. Annostele massa voideltuihin vuokiin ja paista 180 astetta 45 min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti