sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Taatelikakku

1700g
1250g
1500g
1500g
1500g
n. 50g
2000g
50g

kivettömiä taateleita
sokeria
vettä
voita
kananmunia
leivinjauhetta
vehnäjauhoja
sitr.pastaa


Valmistusohje (ohjeesta tulee 10 kakkua)
1.Voitele kakkuvuoat
2.Taatelit, vesi ja sokeri keitetään soseeksi
3.Sose jäähdytetään n. 30 asteeseen, tai hieman alle ja vatkataan vaahdoksi voin kanssa
4.Vaahtoon lisätään kananmunat yksitellen vatkausta jatkaen, kunnes seos on kuohkeaa
5.Lisää massaan käsin sekoittaen sitr.pasta ja vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe
6.Annostele vuokiin ja paista 160 astetta noin 60 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti